Szaporítóanyagok

Az alábbi módon tud bővebb információt szerezni növényeinkről:
 

 • Egynyári és kétnyári magoncok:
  Nyissa meg a www.beekenkamp.nl weblapot. Először kattintson a beekenkamp plants-ra, azután a “Young potplants and beddingplants” ikonra, majd utána a “Bedding plants seeds” képre kattintva találjuk meg a teljes faj ill. fajta kínálatot.
  Magyar nyelvű termesztéstechnológiát is tudunk küldeni.   
 • Dugványról szaporított balkon növények:
  Nyissa meg a www.beekenkamp.nl weblapot. Először kattintson a beekenkamp plants-ra, azután a “Young potplants and beddingplants” ikonra, majd utána a “Bedding plants cuttings” képre kattintva találjuk meg a teljes faj ill. fajta kínálatot.
  Magyar nyelvű termesztéstechnológiát is tudunk küldeni.   
 • Virágzó cserepes palánták:
  Nyissa meg a www.beekenkamp.nl weblapot. Először kattintson a beekenkamp plants-ra, azután a “Young potplants and beddingplants” ikonra, majd utána a “Flowering potplants” képre kattintva találjuk meg a teljes faj ill. Fajta kínálatot.
  Magyar nyelvű termesztéstechnológiát is tudunk küldeni.
  A ciklámenről, mint az egyik legfontosabb termékükről rendkívül hasznos információkat talál a Morel cég www.cyclamen.com honlapján.
  Az Ő fajtái a Metis, Tianis, Premium,Latinia, Halios.
   
 • Évelők:
  Nyissa meg a www.beekenkamp.nl  weblapot. Először kattintson a beekenkamp plants-ra, azután a “Young potplants and beddingplants” ikonra, majd utána a “Perennials” képre kattintva találjuk meg a teljes faj ill. fajta kínálatot.
   
 • Muskátli dugvány:  Elsner pac cég több mint 120 éve foglalkozik muskátli nemesítéssel és szaporítóanyag előállitással.
  Anyatelepeit részben Izraelben és részben Németországban tartja fenn.
  A sima dugványok Izraelből érkeznek és Ferihegyen vehetők át.. A gyökeres dugványokat 22mm és 36mm Ellegaard papírhengerben forgalmazunk.
  Angol/német nyelvű honlapjukon www.pac-elsner.com először a START jelre, majd baloldalon a faj nevekre kattintva találjuk meg a teljes fajta kínálatot. Igény szerint magyar nyelvű termesztéstechnológiát tudunk küldeni. A honlapon található bármilyen egyéb információt is szívesen lefordítjuk.
   
 • Szegfű dugvány: Santamaria nemesítő és szaporítóanyag termesztő céget képviseljük.
  Angol nyelvű honlapjukon www.santamariacuttings.it az enter kattintása után, a “collezione” kattintásával a katalógust érjük el. A “Standard” a nagyvirágú fajtákat, a ”Spray” a mini fajtákat mutatja.
    
 • Virághagyma: Holland virághagymatermelő és nagykereskedő partnerünk a következő termékekkel áll rendelkezésére:
  - Jácint
  - Preparált jácint
  - Tulipán
  - Preparált tulipán 5ºCés 9ºC-on
  - Nárcisz
  - Gladiolusz
  - Liliom
  - Amarillisz
  - Irisz
  - Egyéb

   

 

Üdvözöljük weblapunkon!   Weblapkészítés: www.cool-soft.hu